22 Ekim 1959 yılında Kdz. Ereğli ilçesinde doğan Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, 22 Ekim 2010 Cuma günü 51 yaşına girdi. Makam odasından, lavaboya girmek üzere toplantı odasına geçen Başkan Çimenoğlu, üzerinde fotoğrafının bulunduğu doğum günü pastasını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
Odanın değişik noktalarına gizlenen bayan personelin, hep bir ağızdan &[#]8220;İyi ki doğdun Başkan&[#]8221; sözleriyle tempo tutmasına daha da şaşıran Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, kendisine hazırlanan sürprizin mutluluğunu, eşi Dilek Çimenoğlu ve personelle paylaştı. Belediye personelleri Burcu Civlan ve Dilek Sezgin&[#]8217;in de doğum günü olması nedeniyle, Başkan Çimenoğlu, iki personeliyle birlikte üfleyerek mumlarını söndürdüğü doğum günü pastasını kesti.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, çalışmalarının yoğunluğundan dolayı doğum gününü bile unuttuğunu belirterek, &[#]8220;Benim için, gerçekten tam bir sürpriz oldu. İlk defa, üzerinde fotoğrafımın bulunduğu bir pasta ile doğum günümü kutladık. Bu da benim için ayrı bir sürpriz ve ayrı bir mutluluk oldu. Bu ortamı hazırlayan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi