Vali İsa Küçük, PTT&8217;nin 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle dün kurumu ziyaret ederek, Başmüdür Ufuk Evirgen ile görüştü. Başmüdür Evirgen ve PTT personelini kutlayan Vali İsa Küçük&8217;e ziyareti sırasında çiçek verildi. Başmüdür Evirgen ziyarette Vali Küçük&8217;e kurumun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yapılan ziyarette konuşan Vali İsa Küçük, &8220;PTT&8217;miz bu sene 170&8217;nci yılını kutluyor. Demek ki 1840&8217;dan bu yana hizmet veren en eski kuruluşlarımızdan biridir&8221; dedi.


Hizmetler çeşitlendi


Vali Küçük &8220;Kurumun tecrübesi ve birikimi sıkıntıları aşacak durumdadır. Hizmetlerin daha hızlı ve daha kaliteli olması için hem vatandaşların idareye destek olması hem de idarenin vatandaşın taleplerini dikkate alarak şartlara göre kendini yeniden organize etmesi gerekir. PTT kargo yapıyor, bankacılık hizmeti yapıyor. Hizmet çeşitlerine kendini de uydurmuştur. Bütün PTT çalışanlarının 170&8217;nci kuruluş yıldönümünü kutluyoruz ve başarılar diliyoruz&8221; diye konuştu.


Gece gündüz çalışıyor


Vali İsa Küçük, &8220;İlimizde idaremiz vatandaşlarımızın şikâyetlerinden haberdardır. Yani Bartın&8217;da gelen mektupların adreslerine geç ulaşması gibi bir sorun söz konusudur. Bunun sebebi de son aylarda personellerden emekli olan çok sayıda kişi var. Onun yerine atamalar yapılmaktadır. İdare olarak bunun yarattığı sorunun bilinci içersinde arkadaşlarımız gece gündüz çalışıyorlar. Öncelikle bunun bilinmesini istiyorum&8221; şeklinde konuştu.


Doğru adres verelim


Vali Küçük &8220;İkinci olarak da idarenin vatandaşlardan beklediği, bu hizmetlerin daha kaliteli ve daha hızlı olması için vatandaşlardan beklentisi vardır. O da adreslerin doğru, okunaklı ve açık yazılmasıdır. Gerçekten bazen görüyoruz ki, e-mail adreslerini posta adresi olarak kullanıyorlar. Sadece sokağın adını yazıp veya apartmanın adını yazıp başka bir şey yazmayan vatandaşlarımız var. Bu şekildeki mektupların adresine ulaşması zaman almaktadır. O yüzden vatandaşlarımızdan cadde, sokak ve ev numarasına kadar yazarlarsa bu hizmet de daha hızlı verilmiş olur&8221; ifadesini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi