Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli ilçesinde Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Belediye Tabipliği tarafından seminer düzenlendi. AKM Osman Zeki Oral Sergi Salonu&[#]8217;nda Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr Rıdvan Ege Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr Recai Pabuçcu&[#]8217;nun konuşmacı olarak katıldığı &[#]8220;Kadın Sağlığı, Çocuk Sahibi Olamayan Aileleri Bilgilendirme, Rahim Ağzı Kanseri ve Tedavi olanakları Semineri&[#]8221; ilgi gördü.
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Belediye Meclis Üyesi Güler Demiroğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı seminerde 1 saat süren sunum sonrası katılımcıların sorularını yanıtlayan Prof. Pabuçcu, son bölümde ise katılımcılarla birebir özel görüşmeler yaparak şikayetlerini dinledi.
Anadolu Kadın Sağlığı Derneği&[#]8217;nin bir Avrupa Birliği projesi olması sebebiyle, dileyen vatandaşlarımıza Ufuk Üniversitesi Hastanesi&[#]8217;nde ücretsiz muayene ve tetkiklerin yapılabilmesi için gerekli kayıtlar gerçekleştirildi.
Editör: Pusula Gazetesi