Zonguldak´ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan Kredi ve Yurtlar ve Yurtlar Kurumu Devrek Kız Öğrenci Yurdu tarafından öğrenciler için Gençlik Şöleni düzenlendi. Çınar Otel´de düzenlenen Gençlik Şölenine, Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Zonguldak Yurt Kur Bölge Müdürü Musa Alan, Devrek Yurt Kur Müdürü Müberra Kahveci, şube müdürleri ve müdür yardımcıları ile öğrenciler katıldı. Düzenlen etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, &[#]8220;Öncelikle yurt müdürümüz Müberra Hanıma böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Bu öğrenci kardeşlerimiz ülkemizin dört bir tarafından gelerek okumak için ilçemizde bulunmaktadırlar. Ailelerinden uzakta ama hedeflerinde okuyup hem kendileri hem de vatanımız için yararlı bireyler olarak çeşitli kademelerde yer alacaklardır. Devrek Belediyesi olarak okullarımızı önemsiyoruz. Özellikle de yüksekokula elimizdeki imkanlar ölçüsünde desteklerimizi sürdürüyoruz ve bu desteklerimiz kesintisiz devam edecektir&[#]8221; dedi.
Kaymakam Hüseyin Öner ise, &[#]8220;Öğrencilik ve askerlik dönemi ömrümüz boyunca unutamadığımız anılarla doludur. Yaşımız ne olursa olsun aklımıza geldikçe o dönemlerin acısı tatlısı hep anlatılır. Ben öncelikle bu organizasyonu düzenleyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür eğlenceler öğrencilerimizin moral ve motivasyonuna katkı sağlar. Kaymakamlık olarak yurtlarımıza her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Tekrar bu programı tertip eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Kredi ve Yurtlar Kurumu Devrek Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Müberra Kahveci ise, 2010-2011 eğitim-öğretim yılına güzel bir başlangıç yapabilmek ve öğrencilerimiz arasında dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirebilmek amacıyla böyle bir şölen düzenledik. Bu şölenimizin hazırlanmasında gerekse diğer konularda müdürlüğümüzden ve şahsımdan desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Hüseyin Öner´e maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar´a ve Zonguldak Bölge Müdürümüz Musa Alan´a teşekkür ediyor, bundan sonra Gençlik Şölenini geleneksel hale getirerek öğrencilerimizin daima yanlarında olduğumuzu göstereceğiz&[#]8221; dedi.
Konuşmaların arıdan öğrenciler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.
Editör: Pusula Gazetesi