Bölgesel Amatör Lig´de Zonguldakspor´un ilk hafta Kilimli Belediyespor´u 2-0 yendiği karşılaşmada sahaya ilk 11´de çıkan Hurşit başarılı performansıyla dikkat çekti.


Zonguldakspor´un Üçüncü Lig´de olduğu dönemde 1 sene forma giyen ve takımda iz bırakan oyuncular arasında yer alan Hurşit Velioğlu, 3 seneden aradan sonra Kırmızı-Lacivertli forma altında oynamanın sevincini yaşıyor.


Vatani görevinin ardından Zonguldakspor´a transfer olan 25 yaşındaki oyuncunu, tecrübesiyle yeni sezonda takımına önemli katkı sağlayacak isimler arasında.


Futbolu çok özlediğini ifade eden Hurşit, Zonguldakspor´da beklentilerin her zaman büyük olduğunu formanın hakkını vermek için mücadele ettiğini kaydetti.


Kilimli Belediyespor´la oynanan ilk karşılaşmasında çok heyecanlandığını belirten Hurşit, "Bu atmosferde futbol oynamayı özlemişim" dedi. Başarılı defans oyuncusu, "Futbolu çok özlemişim ve tekrar Zonguldakspor´da olmanın mutluluğunu yaşıyorum.


Zonguldakspor´a elde edeceği başarılara katkı sağlamak için geldim.


Bu sezon özlenen başarıyı camiamızla beraber başarmak istiyoruz. Tek düşüncemiz Şampiyonluk, bunda benim de katkımın olması için elimden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyorum. Zonguldakspor´da beklenti her zaman büyük. Bu formanın hakkını vermeye çalışıyorum.


Takım olarak güzel bir şekilde çalışıyoruz. Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Kilimli Belediyespor karşılaşması seyirciler açısından zevkli bir maç oldu. Gerçekten etkileyici ve mükemmel bir atmosfer vardı. İki golle ilk sınavı başarıyla geçtik, güzel bir sınav oldu." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi