Kızılay Çaycuma Şubesi ve Çaycuma Esnaf Odası Başkanlığı&[#]8217;nın ilçe ve beldelerde başlattığı kan bağış kampanyası Nebioğlu Beldesinde sona erdi. Kızılay Çaycuma Şube Başkanı Nilgün Çelik beş hafta önce başlattıkları kampanyanın oldukça verimli geçtiğini belirterek; &[#]8220;İnsanlarımızın duyarlılığını artırmaya çalışıyoruz. Bu duyarlılığın her geçen gün daha da iyiye gittiğini görüyoruz. Kasım ayında da Kaymakamlığımızla ortak bir kan bağış kampanyası düzenleyeceğiz. İlçemizde bizim için ilk ama esnaf odasının ikinci kampanyası. Bizlere desteklerinden ötürü oda Başkanımız Hayri Kandemir, üyeleri ve basınımıza teşekkür ediyorum. Her kampanyada sayının artmasını bekliyoruz. Bağışta bulunarak Kızılaya destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz&[#]8221; diye konuştu.


Kızılay ile başlattıkları bağış kampanyasında başarılı olduklarını düşünen Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir ise bu tür kampanyalara duyarlılık ve ilgilerinin devam edeceğini söyledi.


Kızılay Kan Merkezi doktorlarından Mehmet Günaydın da verimli geçen bir kampanyanın ardından Tüm Çaycumalılara teşekkür ederken; &[#]8220; Türk Kızılayı olarak amacımız ihtiyaç sahibi hastalara güvenli ve kaliteli kan temin etmek. Kan üretilmeyen tek ilaç olduğu için vatandaşlarımızdan mümkün olduğunda fazla destek bekliyoruz&[#]8221; şeklinde konuştu. Nebioğuu&[#]8217;ndaki kan kampanyasında Belediye Başkanı Ertan Aydoğan da destek vererek gönüllü bağışçılara teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi