Ramazan Bayramı dolayısıyla Camlı Köşk&[#]8217;te bayramlaşma programına Zonguldak Valisi Erdal Ata, TBMM eski Başkanı Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, Milletvekilleri Polat Türkmen, Ali Koçal, 3. Jandarma Er Eğitim ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Çardakçı, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref ve eşi Nermin Eşref, protokol üyeleri katıldı. Bayramlaşma programına katılan davetlileri Zonguldak Valisi Erdal Ata ve beraberindekiler karşılayarak bayramlaştı.
POLİSEVİ&[#]8217;NDE BAYRAMLAŞMA
Camlı Köşk&[#]8217;te gerçekleştirilen bayramlaşma programının ardından Zonguldak Valisi Erdal Ata ve beraberindekiler Polis Evi&[#]8217;nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı. Vali Ata ve beraberindekileri Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak kapıda karşıladı. Polis Mangası&[#]8217;nı selamlayan Vali Ata, Polis Evi&[#]8217;nde görev yapan polisler ve aileleri ile bayramlaştı. Vali Ata ve beraberindekiler kokteylde bir süre sohbet ettikten sonra Polis Evi&[#]8217;nden ayrıldı.
Ardından, Ramazan Bayramı çerçevesinde Zonguldak Valisi Erdal Ata ve beraberindekiler Şehit Aileleri Derneği&[#]8217;ni ziyaret ederek şehit yakınlarıyla bayramlaştı. Daha sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi&[#]8217;ni ziyaret eden Vali Erdal Ata ve beraberindekiler hastalara ve hasta yakınlarına &[#]8216;geçmiş olsun&[#]8217; diyerek bayramlarını kutladı.
Editör: Pusula Gazetesi