Alaplı ilçesinde referandum çalışmalarını sürdüren TBMM eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Alaplı AK Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yaman, AK Parti eski İl Başkanı Celil Uzun, İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Akman ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alaplı Muhtarlar Derneği´ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Köksal Toptan, ilçede yol ve su sorunun çözümü konusunda yapılacak olan çalışmalarda yardımcı olacağını vurguladı. Gölet Projesi´nin de hayata geçirileceğini belirten Toptan, &[#]8221;Ak Parti olarak köylerimizde su ve yol sorunun çözümü konusunda çalışmalar yapacağız. KÖYDES ve BELDES çalışmaları kapsamında çıkarılan ödeneklerle sorunların çözümü için yapılan çalışmalar devam edecektir&[#]8221; dedi.
Ziyarette konuşan İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Akman da, KÖYDES, BELDES çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Rahmi Yapar da, TBMM eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan´ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçe ve köylerdeki sorunları içeren bir dosyayı Toptan´a sundu.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Köksal Toptan, köy muhtarlarının sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Editör: Pusula Gazetesi