Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ve ünlü gazeteci Sabah Gazetesi&[#]8217;nin köşe yazarı Yavuz Donat dün Devrek&[#]8217;e gelerek, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar&[#]8217;ı makamında ziyaret etti.


Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar&[#]8217;dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler alan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ve Sabah Gazetesi&[#]8217;nin köşe yazarı Yavuz Donat


bir süre sohbet etti. Belediye&[#]8217;nin çalışmaları hakkında Toptan&[#]8217;a ve Donat&[#]8217;a bilgiler veren Ulupınar, &[#]8220;Belediye olarak ilçemize güzel hizmetler yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Belediye olarak çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Önümüzdeki günlerde 100 yataklı Devlet Hastanesi&[#]8217;nin temelini atacağız. Eski terminal alanında çevre ve otopark düzenlemesi yapıyoruz. Çalışmalardan dolayı İlçemiz şuan şantiyeye dönmüş durumda. En kısa zamanda başladığımız projeleri bitirerek hizmete sunmayı hedefliyoruz&[#]8221; dedi. Ziyarette Ak Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, İl Genel Meclis Üyeleri Vacit Durdubaş, Şahin Aldıbaş, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, İsmet Kadem, Siyami Özkoz, Mustafa Semerci ve partililer katıldı.


Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, ünlü Gazeteci yazar Yavuz Donat&[#]8217;a Devrek&[#]8217;in simgesi olan Devrek Bastonu hediye etti.

Editör: Pusula Gazetesi