Emekli çarşı ve mahalle bekçisi Eyüp Önemli, Emniyet Müdürü Burhan Gümüş&8217;ü makamında ziyaret etti. Ziyarette meslektaşları ile hasret gideren Önemli, geçmiş yıllara göre günümüz polisin çok iyi yerlere geldiğini belirterek, gelişmeden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Emekli Bekçi Eyüp Önemli; &8220;Emniyet Teşkilatının bir mensubu olarak böyle bir teşkilatta görev almış olmaktan gurur duyuyorum&8221; dedi.


Personelimiz bizim için önemli


Emniyet Müdürü Burhan Gümüş&8217;de ziyarette yaptığı konuşmada, emekli ve çalışan teşkilat mensuplarının her zaman yanlarında olduklarını ve personelinin soyadları gibi önemli olduklarını kaydederek, yapılan ziyareti çok önemli ve anlamlı bulduklarını ifade etti. Emekli bekçi Eyüp Önemli&8217; ye sağlık ve huzur içinde yaşaması temennisinde bulunan Müdür Gümüş, başarılı hizmetlerinden dolayı Önemli&8217;ye teşekkür etti.


Tayini çıkan personelle vedalaştı


Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, emekli bekçi ile birlikte Bartın&8217;daki zorunlu hizmet sürelerini tamamlayıp, kendi istekleriyle diğer illere ataması yapılan ve kendisine vedaya gelen personeli de kabul etti. Personele Bartın&8217;da yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Müdür Gümüş, yaptıkları oldukları başarılı hizmetlerin anısına plaketlerini vererek yeni görev yerlerinde başarılı, aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat sürdürmeleri temennisinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi