Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan Devrek&[#]8217;e gelerek birtakım ziyaretlerde bulundu. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ilk olarak Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar&[#]8217;ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Ak Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik,Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek,Özbağı Belediye Başkanı İsmail Gözlü,İl Genel Meclis üyeleri Vacit Durdubaş, Şahin Aldıbaş,Nazmi Öksüz ve çok sayıda partili hazır bulundu.


Toptan&[#]8217;ın kendilerine ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ulupınar Belediye&[#]8217;nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Referandum süreci hakkında da konuşan Ulupınar,&[#]8221;Biz Devrek&[#]8217;te referandumda farklı bir şekilde evet çıkacağına inanıyoruz. Hayır vermek için tek bir sebep bulamıyorum, kitapçığı okuyorum vatandaşlarımızı iyi aydınlatırsak, broşürleri vatandaşlarımız iyi okurlarsa evet dememeleri için hiçbir neden yok. Bu bizim için bir fırsat milletimiz için bir fırsattır. Milletimiz da buna kesinlikle evet diyeceklerdir. biz buna inanıyoruz&[#]8221; dedi.


Toptan: Keşke bu Anayasa değişikliği üzerinde tartışmalar olmasaydı


Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise yaptığı konuşmada; &[#]8221;Keşke bu Anayasa değişikliği tartışmaları günlük siyasetin üzerinde odaklandığı tartışmalar olmasaydı,keşke sadece olaya 1982 Anayasası&[#]8217;nın biraz daha demokratikleşmesini biraz daha özgürleşmesini sağlayan bir metin olarak bakılabilseydi.Bu Anayasa değişikliği paketi bizim partimizin projesi değildir, TBMM&[#]8217;nin kabul ettiği bir metindir,bu nedenle ispat olarak biz bunu destekliyoruz,herkesin destek vermesini dilerdim. Benim 2008 yılında parti gruplarına yaptığım bir çağrı vardı, o çağrıda Anayasa konusunda bir uzlaşma komisyonu kurulmasını önermiştim,onda başarılı olamadık,keşke orada başarılı olabilseydik,ama şimdi bizim o zaman yapamadığımızı milletimiz inşallah 12 Eylül&[#]8217;de gerçekleştirecek&[#]8221; dedi. Daha sonra Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan Devrek Kaymakamı Hüseyin Öneri makamında ziyaret ederek kaymakamlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.Toptan Devrek pazarına giderek esnaflarla bir süre sohbet etti. Ardından Devrek Ticaret ve Sanayi Odası&[#]8217;na geçerek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve destek istedi

Editör: Pusula Gazetesi