Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar&[#]8217;ın Ocak ayında milletvekilliği adaylığı için istifa edeceğine yönelik açıklamasını çok erken bulduğunu söyleyerek, kendisinin adaylık gibi bir düşüncesi olmadığını belirtti. Başkan Gülşen; &[#]8220;Özcan Ulupınar&[#]8217;ın milletvekili adayı olacağı açıklamasını saygıyla karşılıyorum fakat bana göre çok erken yapılmış bir açıklama. Türkiye&[#]8217;de bir gün bile çok uzun bir zaman. Çünkü halk bizi başkan seçmiş önce asli görevlerimizi devam ettirmemiz lazım. Gelişen durumda bir takım şeyler yapılabilir fakat bana &[#]8216;Milletvekili Adayı olacak mısınız?&[#]8217; diye sorarsanız, benim böyle bir düşüncem yok. Halkın bana verdiği yetki doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğim. Önümüzdeki genel seçimlerden önce bir referandum seçimi var. Bunu aşmamız lazım. Ondan sonra herkes kendine göre değerlendirmesini yapar. Ulupınar arkadaşıma da hayırlı olsun diyorum&[#]8221; şeklinde konuştu.

&[#]8220;Kapalı pazaryeri yapımı başlıyor&[#]8221;
Mithat Gülşen ayrıca geçen hafta gerçekleştirdikleri 7. Kültür Sanat ve Sünnet Şöleni&[#]8217;ni değerlendirirken çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sosyal ve kültürel hizmetler yanında belediyenin asli görevlerini de tüm hızıyla sürdüğünü belirten Gülşen; &[#]8220;Birkaç gün önce bitirdiğimiz şölenimiz vatandaşlarımız ve gurbetçilerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı. Şölenimizin maliyeti tamamen hayırsever vatandaşlar tarafından ve Sayın Kaymakamımızın destekleri ile kurum ve kuruluşlardan karşılandı. Gurbetçilerimiz her sene ilçenin daha da geliştiğini ifade ediyorlar. Özellikle havaalanımızın bölgeye büyük bir katkı sağladığı ortada. Önümüzdeki günlerde gurbetçilerimize bir gece düzenlemeyi düşünüyoruz. Yaklaşan Ramazan ayında çadırımızda yaklaşık 500 kişiye iftar yemeği geleneğimiz devam edecek&[#]8221; dedi.
Kapalı pazaryerinin proje ihalesinin çıktığını belirten Gülşen, bir an önce yapım ihalesinin başlatılacağını belirterek; &[#]8220;Şehir içi yer altı yağmur suyu şebekesi, yer altı elektrik şebekesi çalışmaları başlayacak. İller Bankası&[#]8217;ndan alacağımız 1,5 milyon TL&[#]8217;lik kredi ile yeni araçlar alıp parkımızı zenginleştireceğiz. Filyos Çayı ıslah ihalesinin de DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından çıkartıldığını öğrendik. Üç yıl sonra ırmak kenarı güzel bir görüntüye kavuşacak&[#]8221; şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi