Yeşilçam´ın usta oyuncularından 66 yaşındaki Sırrı Elitaş, sinema çekimleri için geldiği Kdz. Ereğli ilçesinde beyin kanaması geçirdi.
Yönetmenliğini Ferhat Bahadır ve Fehmi Aktan, yapımcılığını Cemil Kızılarslan´ın yaptığı filmin çekimleri için 15 gün önce Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Beldesi´ne gelen heyet, üzücü olay ile karşılaştı.
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi´ne ait misafirhanede kalan film ekibinden yönetmen Fehmi Aktan, 10.30 sıralarında kahvaltıya çağırmak için filmin başrol oyuncularından Sırrı Elitaş´ın odasına gitti. Aktan, kapıya vurmasına rağmen cevap gelmeyince arkadaşlarıyla kapıyı kırarak içeriye girdi. Filmde, ´ağa´ rolünü oynayan Elitaş´ı yerde baygın halde bulan Fehmi Aktan ve arkadaşları, 112 Acil Servis´ten yardım istedi.
Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Sırrı Elitaş, Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Elitaş, yoğun bakıma alındı. Ayaklarında ve karın bölgesinde morluklar oluştuğu belirtilen Sırrı Elitaş´ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Hastane yetkilileri de Sırrı Elitaş´ın durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti.
Editör: Pusula Gazetesi