Geçen sene 500 aileye yapılan Ramazan yardımını bu sene 750 aileye yapmayı hedeflediklerini belirten Başkan Aygün, geçtiğimiz günlerde tespit edilen 150 ihtiyaç sahisi vatandaşın 150 lira para yardımlarını Ramazan ayının ilk haftasında bankadan alabileceklerini belirtti.
Yardımlara başladıklarını belirten Başkan Aygün; &[#]8220;Yaklaşmakta olan Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı boyunca kumanya yardımında bulunacağız. Geçen yıl 500 aileye yardım ettik. Bu yılda 750 aileye Ramazan yardımı yapmayı hedefliyoruz ve bu ailelerin çoğunu tespit ettik. Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi olarak bu tespitlerimizi de bizat aileleri tek tek kendimiz yerinde görerek yaptık. Yardım çalışmalarımızı Ramazan ayından önce merkez mahalle muhtarlarımız ile fikir alışverişi yaparak ve onlarından bize verecekleri isimleri belirleyerek yardımcı olacağız. Geçtiğimiz günlerde de 150 ihtiyaç sahibini teslim ettik ve onlara da 150&[#]8217;şer lira para yardımında bulunacağız. Bu yardımlar ihtiyaç sahibi ve hiçbir yerden geliri olmayan ailelere olacak. Bu vatandaşlarımız paralarını Ramazan ayının ilk haftası Ziraat Bankası&[#]8217;na açılan hesaplarında T.C Kimlik numaraları ile alabilecekler&[#]8221; dedi.
Hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan Aygün; Bu vesile ile Zonguldaklı hayırsever vatandaşlarımıza zekatlarını Türk Kızılayı&[#]8217;mıza yapmaları konusunda çağrıda bulunuyorum. Bu bağışlar gerçek sahiplerini bulacaktır. Şimdiden hayırsever vatandaşlarımıza yapacakları yardımlardan ötürü kendilerine teşekkür ediyorum&[#]8221; şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi