Zonguldakspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Uğur Terzi ile resmi sözleşme imzaladı. Zonguldakspor ruhunu yeniden canlandırmaya geldiklerini belirten tecrübeli Teknik Adam, hedeflerinin elbette Şampiyon olarak İkinci Lig&[#]8217;e çıkmak olduğunu kaydetti.
Başkan İncekara, camia olarak Terzi&[#]8217;ye güvenlerinin tam olduğunu söyledi.


Zonguldakspor´da Teknik Direktörlüğe getirilen Uğur Terzi, resmi sözleşmeye imza attı. Zonguldak Kulüp Binası´nda gerçekleştirilen ve Kulüp Başkanı Celal İncakara ve bazı yöneticilerin katıldığı törende, Terzi kendini Kırmızı-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Terzi ile beraber teknik heyette yer alacak kaleci Antrenörü Mustafa Baltutar, Yardımcı Antrenörler Birol Yılmaz ve Hasan Şenol imza törenine katıldı.
İncekara: Terzi´ye güvenimiz sonsuz
Yeni sezonda teknik heyet ve kadroda yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirten Kulüp Başkanı Celal İncakara, "Bu doğrultuda güvendiğimiz ve hırsıyla beraber Zonguldakspor´a önemli katkılar sağlayacağını düşündüğümüz Uğur Terzi´yle her konuda anlaşmaya vardık ve sözleşme imzaladık. Sporculuk hayatında Zonguldakspor´a büyük emekleri geçmiş Terzi´ye güvenimiz sonsuz ve elbirliğiyle İkinci Lige çıkaracağımıza inanıyorum. Zonguldakspor camiası olarak güvenimiz sonsuzdur, Allah yolunu açık etsin "dedi.
&[#]8216;Hedefimiz elbette Şampiyonluk&[#]8217;
Zonguldakspor´un yeni Teknik Direktörü Uğur Terzi ise kendilerine güvenen ve bu göreve layık gören Yönetime teşekkür ettiğini belirtti. Özverili bir şekilde çalışarak Zonguldakspor´u özlenen yere taşıyacaklarına inandığını kaydeden Terzi, şöyle devam etti; "Zonguldakspor´da futbolculuk hayatımda güzel anılar yaşadım. Elbette Zonguldakspor´un şuan ki durumu herkesi olduğu gibi beni de derinden üzüyor. Bu güveni boşa çıkarmamak ve Zonguldakspor ruhunu yeniden canlandırmak istiyoruz" dedi.
İmza töreninin ardından Kulüp Başkanı Celal İncekara, Terzi ve ekibini kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.
Editör: Pusula Gazetesi