Ak Parti Teşkilatı Zonguldak Merkez, Ereğli, Alaplı ve Gökçebey Belediye Başkan Adaylarını tanıttı.


Ak Parti&[#]8217;nin 14 Belediye Başkan Aday Adayı tek tek özgeçmişini anlatarak ve projelerini partililerle paylaştı.


Adaylık tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Ak Pati İl Başkanı Hamdi Uçar, toplantının amacının bugün yapılacak olan temayül yoklaması öncesi bir tanıtım toplantısı olduğunu söyledi.


Mevcut Belediye Başkanlarının davet edilmemesinden dolayı çeşitli söylemlerin çıkmasını önlemek için kısa bir açıklama yapan Uçar, &[#]8220;Genel Merkezimiz tarafından görevlendirilen Milletvekillerimiz burada ve yapılacak olan temayül yoklamasını takip edip, sonucunu genel merkeze sunacaklar. Mevcut Belediye Başkanlarımızın temayül yoklamasını tamamladığımız için bu toplantıda sadece aday adaylarımızın olmasının daha doğru olacağına karar verdik. Yoksa herhangi bir art niyet yoktur&[#]8221; dedi.


Uçar konuşmasına şöyle devam etti: &[#]8220;Siyasette başarının temelinde yerel yöneticilik yatıyor. O nedenle yerel yönetimlere çok önem veriyoruz. Aday adaylarımızı göstermiş oldukları cesaretten dolayı tebrik ediyorum. Ben inanıyorum ki aday gösterilen Belediye Başkan Adayının arkasında aday adaylarımızın hepsi çalışacaklardır. Bu birlik ve beraberliğin bir göstergesidir.&[#]8221;


Başkan Hamdi Uçar&[#]8217;ın konuşmasının ardından Zonguldak Merkezde Bekir Vecdi Bayramoğlu, Hakan Özkan, Mehmet İsmet Alpsoylu, Ereğli de Cevat Kır, Mustafa Çor, Alaplı ve Gökçebey Belediye Başkan Aday Adayları partililere özgeçmişlerini anlatarak, Belediye Başkanı oldukları takdirde yapacak oldukları çalışmalarla ilgili kısa bilgiler verdiler.

Editör: Pusula Gazetesi