Kilimli Belediyesi&[#]8217;nde Mart ayında meydana gelen hurda hırsızlığıyla ilgili iddianamede Belediye Başkanı Seçkin Özdemir&[#]8217;in adı da var.
Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir&[#]8217;in Danışmanı ve Halkla İlişkiler Müdürü C.E&[#]8217;nin tutuklu bulunduğu dava 2. Ağır Ceza Mahkemesi&[#]8217;nde görülecek.
Olayın ortaya çıktığı günlerde parti içinde kısmi çatışmaya neden olan gelişmenin ardından inceleme sürecinin tamamlanması beklenmişti. Tüm suçlamalara karşın en doğru yolun beklemek olduğuna karar veren Ak Parti Yönetimi&[#]8217;nin şimdi nasıl bir adım atacağı merak ediliyor.
Kilimli Belde Başkanı Yılmaz Kaldırım&[#]8217;ın partinin Özdemir konusundaki ılımlı ve korumacı yaklaşımına isyanı görmezden gelinirken, şimdi nasıl bir adım atılacağı merak ediliyor.
Özdemir hakkındaki yasal süreç her ne kadar tamamlanmadan kesin bir şey söylemek her ne kadar erken olsa da bu durumun İl Başkanı Hamdi Uçar ve İl Yönetimini zorda bırakacağına kesin gözüyle bakılıyor. Uçar&[#]8217;ın nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor. Bu durumda Başbakan Erdoğan&[#]8217;ın müdahale edebileceği belirtiliyor.
Editör: Pusula Gazetesi