AK Parti Zonguldak İl Yönetimi Halkla İlişkiler Birimi Başkanı Batuhan Uludüz, İl Yönetimi Sosyal İşler Birimi Başkan Yardımcısı Münevver Öztürk, Kadın Kolları Ar-Ge Başkanı Nigar Doruk ve Kadın Kolları Sosyal İlişkiler Başkanı Günay İnci ile birlikte Amelebirliği Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi&[#]8217;ni ziyaret etti.
İlk olarak hastane Başhekimi Dr. Emin Palancı&[#]8217;yı makamında ziyaret eden heyet ardından hastaları ziyaret etti. Ziyarette konuşan Batuhan Uludüz, &[#]8220;Regaip Kandili sebebiyle bu ziyareti gerçekleştirdik. Hastalarımızı ziyaret etmek istedik. Kendilerini mutlu etmek istedik&[#]8221; diye konuştu.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Dr. Emin Palancı, &[#]8220;Hastaları ziyaret etmek onları da mutlu eder. Hastanenin doluluk oranı yüzde 90 üzerindedir. Kışın hastane yetersiz kalıyor. Yazın yüzde 90 civarında doluluk oranı oluyor. Diğer servislerle birlikte yatak kapasitesi 160&[#]8217;ı buluyor. Diğer illerde göğüs hastanelerini birleştirebilirsiniz. Ama Zonguldak&[#]8217;ta bu durum farklıdır&[#]8221; dedi.
Ardından hastaları ziyaret eden heyet, kandil simiti ikram etti.
Editör: Pusula Gazetesi