AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Arıt beldesi ve çevresinde bulunan köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorunları dinledi. Parti binasında yapılan toplantıda konuşan Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın-Arıt-Aydınlar Karayolunun ihalesinin yapıldığını ancak itirazlar nedeniyle ihalenin sonuçlanmasının geciktiğini artık itiraz sürecinin de sona erdiğini belirterek, ihaleyi alan firmanın yakında çalışmalara başlayacağını söyledi.



Yol ihaleleri tamamlandı


36 kilometrelik Bartın-Arıt-Aydınlar yolunun 4 kilometrenin 2008-2009 yıllarında yapıldığını kalan 32 kilometrenin de tamamının ihale edildiğini belirten Milletvekili Tunç, Köydes çalışmalarının köylerde devam ettiğini, belde merkezinde de kanalizasyon ve içme suyu projelerinin Arıt Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olduğunu kaydetti. Milletvekili Tunç, beldenin giderek daha yaşanılabilir bir hale geldiğini belirterek, &8220;Arıt giderek modernleşiyor&8221; dedi.


Muhtarlar sıkıntıları sıraladı


AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil ve Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerinde de hazır bulunduğu toplantıda Arıt&8217;ta görev yapan Muhtarlar köyleriyle ilgili sorunları dile getirerek, sıkıntılarını sıraladılar. Muhtarlar ayrıca Arıt ve köylerinde yapılan çalışmalar için Milletvekili Yılmaz Tunç&8217;a, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal ve Meclis Üyelerine ve İl Özel İdaresi personeline teşekkür ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi