AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı bünyesinde yer alan &[#]8220;Üniversite Gençlik Grubu&[#]8221;nu oluşturan ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi´nde (ZKÜ) eğitim gördükleri bölümlerden mezun olan partili gençlere düzenlenen törenle teşekkür belgeleriyle Mehmet Akif Ersoy´un Safahat isimli kitabı hediye edildi. İl Gençlik Kolları Başkanlığı´nca AK Parti İl Başkanlığı Konferans Salonu´nda düzenlenen törene, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, birim başkanları, yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe başkanlığı yöneticileriyle, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi´nde, Üniversite Gençlik Grubu´nun partili üyeleri katıldı. İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, üniversiteli gençlerin AK Parti bünyesinde çalışarak siyasette yer almalarından duyduğu memnuniyeti belirtti. Kulaç, &[#]8220;Genç siyasetçi arkadaşlarımız üniversiteden mezun olup memleketlerinde iş yaşamlarına girerlerken partimizin çalışmalarını da sürdürecekler. Gençlerimiz siyasetimizin geleceğini oluşturacakları için başarıları hepimizin başarısı olacak&[#]8221; dedi.
İl Başkanı Hamdi Uçar da, gençlerin siyasete ilgi duyarak teşkilatlarda aktif görev almalarıyla AK Parti´nin gençlere verdikleri önemin de göstergesi olduğunu ifade etti. Uçar, &[#]8220;Siyaset hayatımızın her alanında olduğu gibi gönüllülük işidir. Gençlerimiz bir yandan üniversite eğitimlerini başarıyla tamamlarlarken diğer taraftan da partimizde çalışarak bizlere güç ve destek vermişlerdir. Bunun devamlı olacağına inanıyorum. Biz gençlerimizle birlikte çifte sevinci yaşıyoruz. Öncelikle gençlerimizi üniversiteden mezun oldukları için kutluyoruz. Ayrıca teşkilatlarımızdaki çalışmalardan başarılarına bir yenisini katmaları ve bizlere destek vererek güç sağladıkları için de bir kez daha tebrik ediyor ve kutluyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Törende, Münevver Öztürk, Ömer Orhan, Murtaza Bayır, Kadir Oruç, Sultan Cemal, Mustafa Kocatürk, Seydi Adanur, Fatih Oktay, Nurettin Taşdemir, Ümit Karaş, Mustafa Çeçen, Harun Binici, Hüseyin Kahramanoğlu, Nurullah Benice teşekkür belgesi aldı.
Teşekkür belgesi alan öğrencilere ayrıca Mehmet Akif Ersoy´un &[#]8220;Safahat&[#]8221; isimli kitabı da hediye edildi.
Editör: Pusula Gazetesi