CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, yaptığı yazılı açıklama da şöyle dedi:


&[#]8220;Cumhuriyet Halk Partisi 33. Olağan Kongresi; Cumhuriyeti kuran CHP&[#]8217;nin tarihsel misyonuna, ulusumuza karşı taşıdığı sorumluluğa, esas aldığı ilke ve değerlere yakışan bir şekilde gerçekleşmiştir.


Cumhuriyet Halk Partisi; kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk&[#]8217;ün temel ideolojisi üzerinde yükselen, daha sonraki Genel Başkanlarımız İsmet İnönüler, Bülent Ecevitler, Deniz Baykallar tarafından kararlılıkla taşınan ülkemizin aydınlanma mücadelesini, 33. Olağan Genel Kurultay&[#]8217;da seçilen Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde artan bir coşku ve kararlılıkla sürdürecektir.


Bizler gerek Genel Başkanımızdan milletvekillerimize, parti örgütlerimize, üyelerimize; gerekse partimizin üyesi olmamakla birlikte çağdaş cumhuriyet değerlerine ve demokrasiye inanan tüm halkımızla birlikte &[#]8220;Umutları gerçeğe dönüştürerek&[#]8221; CHP İktidarını yaratma kararlılığındayız. Bunu hep birlikte başaracağız.


Bu duygu ve düşüncelerle 33. Olağan Kurultay&[#]8217;da CHP Parti Meclisi&[#]8217;ne &[#]8220;Kültür ve Bilim Platformu&[#]8221; üyesi olarak katılan bölge milletvekillerimiz Sayın Ali Koçal ve Sayın Rıza Yalçınkaya&[#]8217;yı kutluyor, başarılı çalışmalar diliyorum.&[#]8221;


Editör: Pusula Gazetesi