Bartın ve Ulus Sakatlar Derneği Başkanları Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın&8217;ı ziyaret etti. 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sakatlar Haftası ile ilgili ziyaretlerini sürdüren Sakatlar Derneği Bartın Şubesi&8217;nden Ali Akalın, Ulus İlçesi Dernek Başkanı Turan Bostancı ve dernek üyeleri, haftayı çeşitli etkinliklerle değerlendirmek istediklerini ifade ettiler.


Kolaylık sağlamaya çalışıyoruz


Belediye Başkanı Cemal Akın da ziyaret sırasında yaptığı konuşmada &8220;Aynı dünyayı, aynı şehri ve aynı hayatı paylaştığımız engelli vatandaşlarımızın haftalarını kutluyorum. Bizler gerek hizmetlerimizde ve gerekse de yeni inşa ettiğimiz sosyal yaşam alanlarında engelli vatandaşlarımızın hayatlarını rahatlıkla idame ettirebilecekleri alanlar oluşturmaya çalışıyoruz&8221; dedi.


Asansör için teşekkür


Başkan Akın &8220;Yine engelli vatandaşlarımızın hayatlarını sürdürebilmeleri, çalışmaları ve gelir sağlama projelerinde her zaman destekçiyiz. Her sağlıklı insanın potansiyel sakat adayı olduğu gerçeğini unutmadan yaşamalıyız&8221; diye konuştu. Dernek Başkanları, yeni belediye hizmet binasına yerleştirilen elektrikli asansör için de Belediye Başkanı Cemal Akın&8217;a teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi