AK Parti Genel Merkez tarafından İl Koordinatör Milletvekilliğiyle görevlendirilen Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, Zonguldak´a gelerek il ve ilçe teşkilatlarıyla tanışma toplantısı yaptı. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, genel seçimlere kadar Zonguldak´tan sorumlu olan Koordinatör Milletvekili Ayhan Yılmaz´a parti çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra, birim başkanları, kadın ve Gençlik kolları ile yönetim kurulu üyeleriyle tanıştırdı. İl Başkanlığı Konferans Salonu´nda yapılan tanışma toplantısına, İl Başkanı Hamdi Uçar, birim başkanları, merkez ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla ilçe ve beldelerin belediye başkanları katıldı. Basına kapalı yapılan toplantıda Koordinatör Milletvekili Yılmaz, Genel Merkezin teşkilat çalışmaları, Anayasa değişikliği ve referandum dönemine ilişkin programlar hakkında bilgi verdi. Koordinatör Milletvekili Yılmaz, amaçlarının teşkilat çalışmalarında daha verimli bir döneme girmek olduğunu belirterek, &[#]8220;Vatandaşlarımıza ve hedef kitlemize ulaşmak ve daha çok birlik beraberlik sağlamak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde il danışma meclisi toplantısı yaparak teşkilatlarımızla bir araya geleceğiz. Çalışmalarımızı kamuoyuyla ve vatandaşlarımızla da paylaşacağız&[#]8221; dedi.
İl Başkanı Hamdi Uçar da, Koordinatör Milletvekili Ayhan Yılmaz´ın görev bölgesi Zonguldak´a gelerek çalışmaya başlamasından duydukları memnuniyeti ifade etti.
Toplantıdan sonra Koordinatör Milletvekili Ayhan Yılmaz ile il başkanı ve tanışma toplantısına katılan partililer toplu fotoğraf çektirdiler.
Editör: Pusula Gazetesi