Zonguldak AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve yönetimi Sakatlar Haftası çerçevesinde Zonguldak Spastik Çocuklar Derneğini ve Zonguldak Uzunmehmet İşitme Engelliler İlköğretim Okulunu ziyaret etti.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve yönetimi Zonguldak Spastik Çocuklar Derneği Başkan Vekili İrem Öncü&[#]8217;yü ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kazancı, &[#]8220;Sakatlar Haftası nedeniyle sizleri ziyarette bulunduk. Çocukları topluma kazandırmak için faaliyetler olması gerekiyor. Engelli vatandaşlarımız için iktidar çok büyük çalışmalarda bulunmuştur. Bizler her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Engelli vatandaşlarımıza karşı daha duyarlı olunması gerekiyor&[#]8221; dedi.
Zonguldak Spastik Çocuklar Derneği Başkan Vekili İrem Öncü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;İmkanlarımız doğrultusunda eğitimlerimize ve çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizleri unutmayıp ziyarete geldiğiniz için teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve yönetimi Uzunmehmet İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Müdürü Veysel Küçükmustafa&[#]8217;yı ziyaret ederek sakatlar haftasını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
Editör: Pusula Gazetesi