Karaelmas Gazeteciler Derneği ile 3F Yabancı Dil Kursu&[#]8217;nun gazetecilere yönelik İngilizce Dil Kursu Projesi&[#]8217;nde son haftalara girildi. 3F Dil Kursu&[#]8217;nun sahibi ve Müdürü Hikmet Yılmaz Özdemir tarafından verilen dersler Perşembe ve Cuma günleri devam ederken, gazeteciler zaman zaman yapılan sınavlarda ise ter döküyor. AB Dil Pasaportu düzeyinde yapılan eğitim sürecinde kursiyer gazetecileri en çok zorlayan ise zaman sorunu oldu.
Hikmet Yılmaz Özdemir kursa katılanların beklediğinin üzerinde bir performans göstermesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek, &[#]8220;Arkadaşlarımızın ilgisi ve çabası beni çok mutlu etti. Bizi en çok sevindiren ise öğrenme çabaları. Israrla devam edebilen arkadaşlarımız büyük aşama kat ettiler. Ancak gazeteci arkadaşlarımızın en büyük sorunu zaman. Bu sınıfta olmaktan çok büyük keyif alıyorum. Gazetecilerle hem İngilizce ders yapmak, hem gündelik hayatın tam merkezinde olmak çok keyifli. Katılamayan arkadaşlarımız için de farklı bir uygulama yapabiliriz&[#]8221; dedi.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Zonguldak Temsilcisi Osman Sav ile Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Öksüz ise Hikmet Yılmaz Özdemir&[#]8217;e çabası ve özverisi için teşekkür ederek özetle, &[#]8220;Bizi ve arkadaşlarımızı dil öğrenme konusunda çok güzel motive eden bir öğretmene sahibiz. Baştan biz de bu kadar güzel geçeceğini tahmin edemiyorduk. Kendisine çok teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
Yapılan derste pratik uygulama yapan kursiyerlerin performansı Özdemir&[#]8217;i memnun etti.
Gazeteciler ve Özdemir uygulama sırasında İngilizce esprileriyle derse renk kattı.

Editör: Pusula Gazetesi