Kdz.Ereğli ilçesinde pazar alış verişinden dönen Nihal Serçe, evinin bayırını çıkarken koluna çarpan otomobil nedeniyle dengesini kaybederek yere düştü. Evinin balkonundan gelinine araba çarptığını zanneden kaynana, otomobili taş yağmuruna tuttu.
Olay, Zonguldak´ın Ereğli ilçesi Kızkapısı Caddesinde meydana geldi. Pazar alış verişinden dönen 32 yaşındaki Nihal Serçe, evinin önünde bulunan bayırı çıkarken, Serkan K. idaresindeki 67 LA 898 plakalı otomobilin sağ aynasının kendisine vurmasından sonra dengesini kaybederek yere düştü. Balkondan gelinine araba çarptığını gören kaynana Necla Serçe (60) de arabayı taş yağmuruna tutarak camlarını kırdı. Hırsını alamayan kaynana Necla Serçe, bu sefer seyir halindeki otomobili yakalamaya çalıştı. Koşarken
dengesini kaybeden kaynana, yere düşerek yaralandı. Olayı gören mahalle sakinleri, hemen polisi aradı. Kısa sürede gelen polisler ortamı sakinleştirmek için yaklaşık bir saat uğraştı.
Otomobil sürücüsünü kontrol eden polis, sürücü Serkan K.´nın (25) ehliyetsiz olduğunu anladı. Serkan K. ifadesi alınmak üzere Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü.
Bu arada yaralı olan gelin ve kaynana için ambulans çağırıldı. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek gelin ve kaynanayı Ereğli Devlet Hastanesi´ne götürdü. Hastanenin acil bölümünde tedavi altına alınan Nihal Serçe ve kaynana Necla Serçe´nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Camları kırılan otomobil ise çekiciyle otoparka çekildi.
Editör: Pusula Gazetesi