Özel Emel Işık İlköğretim Okulu öğrencileri Belediye Başkanı Cemal Akın&8217;ı makamında ziyaret etti. Okul öğretmenleri Ayşe Coşkun, Serap Erol ve Oktay Özçelik ile birlikte belediyeye gelen yaklaşık 40 öğrenci, belediyede bulunan birimler, Belediye Başkanı ve belediye meclisinin görevleri, personel durumu, belediyenin projeleri, hizmetleri ve çocuklar için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Yeni projeler devam ediyor


Ziyarette öğrencileri belediyede misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Cemal Akın, Yalı Projesi, yeni yapılacak parklar ve çocuklar için yapılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada &8220;Yalı Projesi&8217;ne başladık. Bu bölgede aileniz ile birlikte dinlenebileceksiniz. Yeni oyun parkları alımı için ihale gerçekleştirdik. İşlemleri devam ediyor&8221; dedi.


Önerileri bekliyoruz


Yapılacak çalışmalarla ilgili belediyeye sunulabilecek olan öneri ve tavsiyeleri beklediklerini kaydeden Başkan Cemal Akın; &8220;Bu oyun parkları ihtiyaç olan bölgelere yerleştirilecek. Çocuklarımızın istifade edebilmesi için yabancı dil kursları açtık. Tiyatro ve keman kurslarımıza da çocuklarımız katılabiliyor. Sizlerin önerileri varsa, bu öneriler doğrultusunda çocuklara yönelik çalışmalarımızı geliştirebiliriz&8221; diye konuştu.


İstek ve talepler alındı


Başkan Akın&8217;ın Özel Emel Işık İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerini kabulü sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Arınan da hazır bulundu. Başkan Akın minik konuklarının belediye çalışmaları konusunda istek ve taleplerini de dinledi. Dün gerçekleşen ziyaret samimi bir ortamda geçti. Öğrenciler belediyeden mutlu bir şekilde ayrılırken, Başkan Akın konuklarıyla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Editör: Pusula Gazetesi