İlk olarak beraberindeki partili heyetiyle birlikte Demokrat Parti (DP) Alaplı İlçe Teşkilatı&[#]8217;nı ziyaret eden Gökberk Ergenekon, parti ziyaretinin ardından Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu&[#]8217;nu da makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gökberk Ergenekon, Alaplı&[#]8217;da DP&[#]8217;nin Belediye Başkanlığı ve il genel meclisi üyeliği kazanmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, &[#]8220;Bu başarıyı gösteren DP İlçe Teşkilatı&[#]8217;nı, Belediye Başkanımızı ve İl Genel Meclisi Üyemizi kutluyorum. Zonguldak&[#]8217;ta partimiz açısından çok güzel bir manzara gördüm. Buradaki manzarayı Ankara&[#]8217;da da anlatacağım. DP tekrar iktidar olacaktır&[#]8221; dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da konuşmasında, Gökberk Ergenekon ve beraberindeki partililerin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, Belediye çalışmalarıyla ve ilçenin sorunlarıyla ilgili olarak bilgi verdi. Belediye Başkanı Çimenoğlu, Türkiye&[#]8217;de işsizliğin arttığını, insanların aç, işsiz ve umutsuz olduğunu belirterek şöyle dedi:
&[#]8220;İnsanlar sabah evden çıktığı zaman, huzur içinde evden çıkmıyor. Akşam eve geldiklerinde, huzur içinde başlarını yatağa koyamıyorlar. İnsanımızın geçim sıkıntısı var, gelecek korkusu var. İnsanlar çaresizlik içinde. Biz Alaplı&[#]8217;da Belediyeyi devraldıktan sonra bizi bırakıp kaçacak diye düşünenler yanıldılar. DP iktidarının, DP yönetiminin ne demek olduğunu tüm Alaplı&[#]8217;ya gösterdik. Gayet güzel çalışmalar yapıyoruz ve çok güzel de bu çalışmalarımızı sonuçlandıracağız.&[#]8221;
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Devlet eski Bakanı ve DP GİK Üyesi Gökberk Ergenekon&[#]8217;a, Alaplı&[#]8217;yı tanıtıcı kitap ile yöreye özgü fındık ve bal hediye etti. Gökberk Ergenekon daha sonra Demokrat Parti Alaplı ilçe teşkilatını ziyaret ederek, parti çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Editör: Pusula Gazetesi