Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Kadın Kolları, 29 Mart 2009&8217;da yapılan seçimlerde Bartın Belediye Başkanı olan Cemal Akın&8217;ı ziyaret ederek, birinci yıl kutlamasında bulundu. Kadın Kolları Başkanı Halime Avcı, Başkan Yardımcısı Nurhan Akmaz, kadın kolları üyeleri Nurgül Güney, Sultan Makaracı, Maviş Türk, Esma Kök, Ruhinaz Ovalı, Gülten Yanardağ ve Saynur Günsever&8217;in ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Cemal Akın, kabulde yaptığı konuşmada, bir yıl içinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Gece gündüz demeden çalıştık


Yoğun geçen bir yıl yaşandığını belirten Başkan Akın &8220;Belediye hizmetlerinin halkımıza daha hızlı ve kaliteli ulaşabilmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Ağdacı ve Şiremirçavuş Köyleri&8217;ni belediye sınırlarına dahil ederek mahalle sayısını 17&8217;ye çıkardık. Kent merkezinde 60 bin dolayında kişiye hizmet veriyoruz. Yaz aylarında İnkumu&8217;nda da yaklaşık 20 bin kişi belediye hizmetlerinden faydalanıyor&8221; dedi.


Belediyenin kapıları 24 saat açık


Konuşmasında belediyenin kaplılarının 24 saat halka açık olduğunu da vurgulayan Başkan Akın &8220;Halkımız bize gelemezse biz onlara gidiyoruz. Bugüne kadar çok sayıda sitede toplantı yaptık. Halkın beklentilerini, taleplerini, fikirlerini sorduk. Bu istişarelerle daha iyi diyaloglar içine girildi. Bize iletilen sorunlar en kısa sürede çözüme kavuşturuldu. Yapılamayacak veya uzun vadede gerçekleştirilebilecek işler, gerekçeleri ile halka anlatıldı&8221; diye konuştu.


Uyum içinde hizmet ediyoruz


Belediye Başkanı Cemal Akın &8220;Belediyemizi ilgilendirmeyen taleplerde bile köprü vazifesi üstlenip halkımızın isteklerini ilgili kurumlara ilettik. Belediye öyle bir kurumdur ki, insanların doğumundan ölümüne kadar hizmet yeridir. Biz de bu bilinçle, belediye meclis üyelerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte uyum içinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz&8221; şeklinde konuştu.


Çiçek verip nice yıllar dilediler


MHP Kadın Kolları Başkanı Halime Avcı, ziyarette Başkan Akın&8217;a çiçek verip sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu nice yıllar diledi. Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin&8217;in de hazır bulunduğu ziyarette Bartın&8217;ın gündeminde bulunan bazı konular da konuşuldu. Başkan Akın, MHP Kadın Kolları İl Yönetimi ile ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi