DP Alaplı İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Yılmaz, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve DP Merkez İlçe Başkanı Mümtaz Mehmet Yaman ile birlikte yaptığı basın toplantısında, İlçe Başkanı Mümtaz Mehmet Yaman´ın sözlü ve fiili saldırıya uğradığını söyledi. Saldırıyı yapanları kınayan Yılmaz, "Bugün sabah İlçe Başkanımız Mehmet Yaman´a yapılan sözlü ve fiili saldırı bizleri derinden yaralamıştır. Biz Demokrat Parti mensupları olarak, büyüklerimizden siyaseti, demokratik bir şekilde yapmayı öğrendik" dedi.
Kavga ve şiddetin Alaplı´ya fayda ve hizmet getirmeyeceğini, aramızdaki kardeşlik ve arkadaşlık ilişkilerini bozacağını bildiklerini anlatan Yılmaz, şöyle konuştu: "Biz, bundan böyle seviyeli ve siyasi terbiye sınırları içerisindeki siyaset anlayışımızla yolumuza devam edeceğiz. Siyasi tartışmalarımızı ve eleştirilerimizi demokratik sınırlar çerçevesinde medeni bir şekilde sürdüreceğiz. Kimse bizleri kaosun içerisine sokamayacaktır."
Saldırıyı gerçekleştirenin S.T. olduğu ileri sürüldü. Yaman´ın şikayetçi olmaması nedeniyle hukuki işlem yapılmadığı öğrenildi.
Editör: Pusula Gazetesi