Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 165. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Tunç mesajında &8220;Polis Teşkilatımızın çok kıymetli mensupları, değerli polislerimiz, ülkemizin dört bir yanında ellerinden gelen gayretle, gece gündüz demeden insanımızın huzurunu sağlamak, güvenliğini temin etmek için tüm gayretleriyle kar kış demeden koşmaktadır&8221; dedi.


Gerektiğinde canlarını feda ediyorlar


Milletvekili Tunç, &8220;Türk Polisi en zor şartlarda görevini ifa ederken gerektiğinde bu ülke ve bu millet için canını dahi feda etmektedir. Onların sağladığı huzur ve güven ortamı sayesinde özgürlüğümüzü yaşıyor, her türlü endişeden uzak bir şekilde hayatımızı sürdürüyoruz. Millet olarak kendilerine şükran borçluyuz&8221; diye konuştu.


Zor ve meşakkatli bir görev


Tunç mesajında &8220;Bu duygu ve düşüncelerle; Polis teşkilatımızın 165. kuruluş yıldönümünü kutluyor, zor ve meşakkatli görevlerinde tüm polislerimize başarılar diliyor, görevi başında vatanı ve milleti uğruna gözünü kırpmadan şehit düşen polislerimize Allah´tan rahmet diliyorum&8221; ifadesini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi