Ak Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, Yerel Yönetimler Başkanı, İl Başkan Yardımcısı Gökser Çağdaş´ın her ay düzenli olarak Ak Partili İl Genel Meclisi Üyeleriyle yaptıkları grup toplantısının Nisan ayı oturumu dün yapıldı. Ulupınar´ın başkanlığında yapılan toplantıda Nisan ayında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alındı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Ulupınar, Sağlık Bakanlığı&8217;nın 300 yataklı hastane yapılması için yer tahsisi istediğini belirtti.


Köydes ödenekleri iyi değerlendirilmeli


İl Genel Meclisi Üyelerinden bu konu hakkında çalışma yapmalarını isteyen Ulupınar ayrıca İl Özel İdaresine Genel Bütçeden gelen KÖYDES Projelerinde kullanılacak 5.8 milyon TL&8217;nin en iyi şekilde programlanarak köylere hizmet olarak dağıtılması gerektiğini ifade etti. İl Başkanı Ulupınar ve İl Başkan Yardımcısı Gökser Çağdaş; İl Encümeni ve komisyonlara seçilen İl Genel Meclis Üyelerine başarılar diledi.


Belediye Başkanları toplantısının ardından


Ak Partide İl genel meclisi Üyeleri ile yapılan toplantıdan önce Belediye Başkanlarıyla bir toplantı yapılmıştı. Arıt Beldesinde partili belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda belediyelerin çalışmaları masaya yatırılmıştı. İl Başkanı Yakup Ulupınar&8217;ın başkanlığında Yerel Yönetimler Başkanı, İl Başkan Yardımcısı Gökser Çağdaş´ın da hazır bulunduğu toplantıda belediye başkanları faaliyetleri hakkında bilgiler vermişti.

Editör: Pusula Gazetesi