Bank Asya 1. Lig´de Karşıyaka, sahasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor ile golsüz berabere kaldı.
Karşıyaka´nın başında ilk maçına çıkan teknik direktör Erdoğan Arıca, ilk müsabakalarında iyi sonuç almayı istediklerini, ancak bunda başarılı olamadıklarını ifade etti. Arıca, "İlk yarı daha üretken, pres yapan, topa sahip olan taraf Karşıyaka´ydı. Bugün fizik gücümüzün zayıf olduğunu gördük. İkinci yarı istediklerimizi yapamadık. Kardemir Karabükspor ikinci yarıda daha çok üretken oldu. İlk yarı biz, ikinci yarı onlar etkiliydi. doğal bir sonuç, maç berabere bitti. İyi bir ekiple çalışıyorum, ama çok
mesafe kat etmemiz lazım" dedi.
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise her iki taraf için de zor bir karşılaşma oldunu belirterek, "İlk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci 45 dakikada istediğimiz oyunu sergiledik. Ancak gol bulamadık. Deplasmandan alınan 1 puan iyidir diye düşünüyorum. Gelecek hafta sahamızda kazanıp, tur atmak istiyoruz. Karşıyaka da iddialı bir ekip, yolu açık olsun" diye konuştu.
Karşılaşmayı, Karabük Valisi Nurullah Çakır, AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan ve Cumhur Ünal´ın yanı sıra İzmir Vali Yardımcısı Fazlı Akgün de takip etti. Maçın ardından Karabükspor taraftarları Karşıyaka oyuncularını alkışladı.
Editör: Pusula Gazetesi