Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Belediyesi itfaiye personeline 15 gün süreyle &[#]8220;İtfaiye eğitim semineri&[#]8221; veren ve bu sürede düzenledikleri tatbikatlarla da personelin seminer bilgilerini pekiştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Eğitim Merkezi&[#]8217;nde görevli eğitmenler Zafer Özçakmak ve Sinan Taşkın ile Alaplı Belediyesi&[#]8217;nin seminer talebine olumlu yanıt vererek, bu seminerin gerçekleşmesini sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı&[#]8217;na, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Eğitim Merkezi (İBİTEM) Amiri Cemalettin Budak ve Amir Yardımcısı Altay Oruç&[#]8217;a, katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Belediye Başkanlığı makamında, Alaplı Belediyesi İtfaiye Amiri Zafer Eryiğit ve Amir Yardımcısı Muzaffer Kaçar&[#]8217;ın da katılımıyla, teşekkür plaketlerini, sahiplerine ulaştırılmak üzere İBİTEM eğitmeni Sinan Taşkın&[#]8217;a verdi. Başkan Çimenoğlu, eğitmenler Sinan Taşkın ile Zafer Özçakmak&[#]8217;a ayrıca teşekkür belgesi ile Alaplı Belediyesi&[#]8217;nin flamasını da takdim etti.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İBİTEM eğitmenlerinin itfaiye personeline verdiği seminerin ve tatbikatların son derece faydalı olduğunu belirterek, seminerlerin devam edeceğini ifade etti.
Editör: Pusula Gazetesi