Sarıyer´de kemik erimesi hastalığı yüzünden 1 yaşındaki kızını kaybeden bir baba, aynı hastalığı taşıyan 13 yaşındaki çocuğunun da hayatını kaybedeceği endişesiyle bunalıma girince intihar etmek istedi. Sara hastası olduğu öğrenilen şahıs, olay yerine gelen eşi ve çocuğunun ikna etmesiyle intihardan vazgeçti.
Sarıyer Şehit Mithat Yılmaz Caddesi No: 55 üzerinde meydana gelen olayda, 6 katlı bir binanın çatısına çıkan H.K (40) intihar etmek istedi. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında intihara kalkışan H.K, olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri tarafından ikna edilmeye çalışıldı.
Burada, bir yaşındaki kızının kemik erimesi hastalığından hayatını kaybettiğini anlatan H.K, 13 yaşındaki F.K adlı çocuğunun da aynı hastalık nedeniyle ölmesinden endişe duyduğunu ve bu nedenle memleketi Karabük´ten İstanbul´a geldiğini ama iş bulamadığı için bunalıma girdiğini söyledi. Tüm ikna çalışmalarına olumsuz yanıt veren H.K, ´Eşim ve çocuğumu buraya çağırın. Onları son kez göreyim´ diye bir istekte bulundu. Yetkililerin devreye girmesi sonucu Kılıç´ın eşi ve çocuğu olay yerine getirildi. Çatıya
çıkan eşi H.K ve oğlu F.K´nin konuşmaları üzerine intihardan vazgeçirilen H.K, binadan indirildi.
Polisler eşliğinde binadan çıkarılan H.K, bina çıkışında bir süre baygınlık geçirdi. Çevredeki vatandaşların eczaneden getirdiği kolonya ile ayıltılan H.K, daha sonra ambulansla Sarıyer Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. H.K´nin eşi H.K, "Bir çocuğumuz kemik erimesi nedeniyle hayatını kaybetti. Bu çocuğumuzun da aynı hastalığı var. Yardım istiyoruz. eşim bunalıma girdi. İntihar etmek istediğini sonradan öğrendim. Bize yardım edin" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi