Çorum Gaz A.Ş., Kar-Gaz A.Ş. ve Sürmeli Gaz A.Ş., "Doğalgaz Kullanmayan Kalmasın" adı altında 5 ili kapsayan yeni bir kampanya başlattı.
Kampanya kapsamında Çorum, Çankırı, Kastamonu, Yozgat ve Karabük illerinde abonelik ve güvence bedeli ücretleri Mart ayına özel olmak üzere kredi kartına 10 taksit ile ödenebilecek.
Çorum Gaz A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kahraman, doğalgaz kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla "Doğalgaz Kullanmayan Kalmasın" adı altında 5 ili kapsayan yeni bir kampanya düzenlediklerini açıkladı. Kahraman, kampanya süresince Çorum, Çankırı, Kastamonu, Yozgat ve Karabük illerinde abonelerin abonelik ve güvence bedellerini kredi kartı ile 10 taksitte ödeyebileceğini bildirdi. Çorum Gaz A.Ş. olarak Çorum´un tüm mahallelerini verimli, ekonomik ve çevreci bir yakıt olan doğal gaza kavuşturduklarını dile
getiren Kahraman, "Doğalgaz kullanmak isteyen vatandaşlarımızın uygun ödeme şartlarının sağlanması taleplerini ve Çorum´un hava kirliliğini daha fazla yaşamaması için en uygun ödeme planlarını düşündük. Günlük 2 TL gibi bir rakama karşılık gelen fırsatlarla doğalgaza geçiş imkanı sunuyoruz" dedi.
2004 yılından bugüne kadar Çorum´da 70 bin 259 abone sayısına ulaştıklarını dile getiren Kahraman, doğalgazın Çorum´da ciddi anlamda kabul edildiğini ifade ederek, Çorum´da ulaşılan bu rakamın Çankırı, Kastamonu, Yozgat ve Karabük´te de ulaşmak için abonelik kampanyası ile şirket olarak kendilerinden beklenilen her türlü özveriyi gösterdiklerini belirtti.
Kahraman, Çorum, Çankırı, Kastamonu, Yozgat ve Karabük´te özellikle son yıllarda hava kirliliğinin gerek partiküler madde gerekse de kükürtdioksit seviyelerinde önemli ölçüde artış olduğunu ve bunun toplum sağlığı açısından dikkatle takip edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Söz konusu hava kirliliğin tek çözümünün doğalgaz olduğunu belirten Kahraman, kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların gösterdikleri hassasiyetin artarak devam etmesini ümit ettiğini ifade etti.
Editör: Pusula Gazetesi