Huzurevi sakinleri Emniyet Müdürü Burhan Gümüş&8217;ü ziyaret etti. Yaşlılar Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette huzurevi sakinlerini makamında kabul eden Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, yaşlıların geçmiş ile gelecek arasında köprü kurduklarını, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklar olduğunu söyledi. Yaşlılara yalnız olmadıklarını hissettirmeyi önemli bir görev olarak bildiklerini ifade eden Müdür Gümüş, &8220;Büyüklerimizi sadece özel gün ve zamanlarda değil yılın her gününde hatırlamalıyız&8221; dedi.

Büyüklerimize sahip çıkmalıyız


Büyüklerine sahip çıkan toplumların medeniyeti yakalamış toplumlar olduklarını belirten Müdür Gümüş, herkesin ilerde bir gün yaşlanacağının unutulmaması gerektiğini ifade etti. Yaşlılar Haftasının anlamlı bir hafta olduğunu da belirten Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, &8220;Bu anlamlı hafta dolayısıyla şahsım ve teşkilatım adına tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını kutlar, minnet ve şükran duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmaması dileğiyle sağlıklı ve mutlu günler temenni ederim&8221; diye konuştu.


Memnun kaldılar


Huzurevi görevlilerinin de hazır bulunduğu ziyarette yaşlılarla sohbet eden, onların dertlerini dinleyip istek ve taleplerini alan Müdür Gümüş, samimi bir ortamda geçen ziyaretin sonunda konuklarını Emniyet Müdürlüğünün kapısına kadar inerek uğurladı. Emniyet Müdürü Gümüş, huzurevi sakinleriyle ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi. Huzurevi sakini yaşlılar Müdür Gümüş&8217;ün ilgi ve alakasından memnun kaldı.



Editör: Pusula Gazetesi