Güneş Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri İl Sağlık Müdürlüğüne Tıp Bayramı ziyareti yaptı. İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Nacaroğlu&8217;na çiçek verip kutlama yapan öğrencilere ziyaretlerinde okulun kurucusu Beyhan Demirok ve öğretmenleri eşlik etti. Sağlık Müdürü Nacaroğlu kendisine çiçek takdim eden öğrencilerle sohbet ederek, onlara sağlık konusunda bilgiler verdi.


Broşürler dağıtıldı


Müdür Nacaroğlu, koltuğuna oturan öğrencinin Sağlık Müdürü ne iş yapar sorusuna &8220;doktorları izler, iyi çalışmayan doktorlara kızar&8221; cevabını verdi. İl Sağlık Müdürü Doktor Osman Nacaroğlu, öğrencilere ağırlıklı olarak ağız ve diş sağlığı ve el hijyeni konusunda bilgiler verdi. Ziyaret sırasında öğrencilere içinde sağlıkla ilgili uyarıcı bilgiler bulunan broşürler de dağıtıldı.


Nacaroğlu teşekkür etti


Öğrencileri sağlıklı beslenmeye teşvik etmek amacıyla ayrıca süt ve kek ikram edildi. Müdür Nacaroğlu, kurumun çocuklara yönelik faaliyetlerden de söz ettiği ziyarette minik konuklarına büyük ilgi gösterdi. Öğrenciler İl Sağlık Müdürlüğüne yaptıkları kutlama ziyaretinden faydalı bilgilerle ayrılırken, Müdür Nacaroğlu, &8220;Güneş Anaokulu öğrencilerine, idarecilerine ve öğretmenlerine anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz&8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi