Zonguldak´ın Filyos beldesine bağlı Göbü köyünde bir otomobil, 30 metre yükseklikten tren yoluna uçtu. Sürücü kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu.
Murat Buğday idaresindeki bir firmaya ait olduğu belirtilen 34 GG 5108 plakalı otomobil, 30 metre yükseklikteki kara yolundan tren yoluna uçtu. Raylar üzerinde yan duran otomobilin arka camından çıkan sürücü Murat Buğday, hafif sıyrıklarla kazayı atlattı. Murat Buğday, Atatürk Devlet Hastanesi´ne götürülerek tedavi altına alındı. Sürücünün kimliğinin bilinmemesi üzerine olay yerindeki jandarma ve köy muhtarı Musa Güçlücan, uzun süre Murat Buğday´ın yakınlarına ulaşmaya çalıştı. Muhtar Güçlücan,
otomobildeki ruhsat bilgilerinden ulaştığı firmaya araçlarının kaza yaptığını söyledi. Otomobilin Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinden Zonguldak´ın merkezine bağlı Çatalağzı beldesine seyir halinde iken kazanın olduğu belirtildi.
Kazayı gördüğünü söyleyen Hidayet Terzi, sürücü Buğday´ın otomobilin arka camından çıktığını ve güçlükle ikna edilip hastaneye gönderildiğini anlattı. Aynı yerde daha önce de benzer kazanın olduğunu, kazada iki kişinin ölüp üç kişinin de yaralandığını hatırlatan Muhtar Güçlücan da, "O zaman buraya düşen araca tren de çarpmıştı. Bu kez kaza olur olmaz Devlet Demir Yolları´na haber verdik. Tüm trenler şu an beklemede. Hemen jandarma ekiplerinin yardımıyla kaza yapan bu otomobili raylardan çıkarttık.
Burada sürekli kaza oluyor. Yetkililer bu konuda bir an önce önlem almalıdır" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi