Yakında hizmete girecek olan Çaycuma Huzurevi&[#]8217;ne bağlı İkinci Bahar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Derneğin Başkanlığına Özlem Arslan getirildi.


Genel kurula Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Kemal Gökcan ve dernek üyeleri katıldı. Saygı duruşunun ardından yönetin listeleri onaylandı.


Divan başkanlığını yapan Belediye Başkanı Mithat Gülşen görev alacak kişilere başarılar dileyerek ; &[#]8220;2006 yılında başladığımız huzurevi kurma çalışmaları son aşamaya geldi. Emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Belediye olarak burayı 25 yıllığına Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü&[#]8217;ne vermiş bulunuyoruz. İlçemize güzel bir tesis kazandırdık. Burada kalacak yaşlılarımıza ikinci baharı yatacak şekilde destek vermek hepimiz görevidir&[#]8221; dedi.


Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Kemal Gökcan da Çaycuma Huzurevinin 75 kişi kapasiteli olduğunu ve 12 kişilik de kabul merkezinin bulunduğunu söyledi. Dernek Başkan Adayı Özlem Arslan konuşmasında şunları söyledi.; &[#]8220;Huzurevleri sağlıklı yaşlıları huzurlu bir ortamda korumak ve bakmak, sosyal, fiziksel ve moral ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gerçek kişiler veya özel hukuk tüzel kişileri tarafından kurulan ve yirmi dört saat yatılı hizmet veren en az yirmi kapasiteli sosyal hizmet kuruluşlarıdır. Huzur evlerini destekleme dernekleri de bu amaçlar doğrultusunda çalışmaktadır. Yakında hizmete girecek olan Çaycuma Huzurevi&[#]8217;ni de derneğimiz en iyi şekilde en şekilde destekleyecektir. Emeği geçen ve bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ederiz&[#]8221; diye konuştu.



Yapılan oylamanın ardından Derneğin Başkanı Özlem Arslan olurken Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Gönül Gülşen, Harun Toksoy, Türkan Akbaşlı, Huzur Arifoğlu, Ramazan Ekemen ve Feyzi Akkuzu seçildi.

Editör: Pusula Gazetesi