Karabük ve Safranbolu İş Adamları Derneği (KASİAD) tarafından Karabük Üniversitesi´nde "Tecrübe Paylaşımı" konulu konferans düzenlendi.
Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu´ndaki konferansa konuşmacı olarak katılan Boydak Holding Üst Yöneticisi (CEO) Memduh Boydak, sivil toplum kuruluşlarının bilgi ve tecrübe paylaşımlarında çok önemli yer teşkil ettiklerini söyledi. Çağın artık "Ben değil, biz" demeyi gerektirdiğini ve bu yüzden ortaklık zemininin önem kazandığını anlatan Boydak, "Bulunduğumuz dünya artık birlikte hareket etmeyi gerektiriyor. ´Az olsun benim olsun´ diyenler mutlaka kaybedecektir. Bu durumda
ortaklık çok önem kazanıyor. Ortaklığı yapmak ve sürdürmek de çok önemli. Ortaklık kültürü dediğimiz kültürü iyi bilmemiz gerekiyor. Ortaklıkta, paylaşma, ahlaki değerler, tevazu, hayat standartları, iyi günler kötü günler, eşler ve işler, ortak hakları, liderlik, ekip çalışması ve profesyonellik ilkelerine dikkat edilmesi ve uyulması gerekiyor. Bunlara dikkat etmezseniz ortaklıklar yürümez. Ülkemizde ortaklık kültürü ile işlerini yürütebilen çok az sayıda kişiler var" dedi.
Karabük Valisi Nurullah Çakır, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, KARDEMİR
Yönetim Kurulu Başkanı Muttulah Yolbulan, Çelik İş Sendikası Genel Başkanı ve Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Feridun Tankut ve çok sayıda iş adamının da katıldığı konferansta Boydak´a Tankut tarafından Karabükspor forması hediye edildi.
Editör: Pusula Gazetesi