Bank Asya 1. Lig´de açık ara liderliğini sürdüren ve Turkcell Süper Lig için gün sayan Karabükspor´un golcü oyuncusu Emmanuel Emenike, transfer döneminin yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor.
Turkcell Süper Lig yolunda adeta gün sayan Bank Asya 1. Lig lideri Karabükspor´da golcü oyuncu Emmanuel Emenike, transfer piyasasının en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya hazırlanıyor. Emenike´nin menajeri Mehmet Gölpunar, golcü oyuncuya birçok teklif olduğunu söyledi. Bu sezon oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Emmanuel Emenike´nin menajeri Mehmet Gölpunar, transfer söylentilerine açıklık getirdi.
Mehmet Gölpunar, Emenike´nin birçok Süper Lig takımının listesinde olduğunu ve başarılı futbolcunun Bank Asya 1. Lig´de gol krallığı yarışında zirvede olduğunu belirterek, "Emenike´nin Karabükspor ile 3 yıllık anlaşması var. Kendisi Karabükspor´un futbolcusudur. Başkan Feridun Tankut ile verilmiş bir sözümüz var. Emenike, birçok takımdan teklif alıyor. Ancak Nijeryalı futbolcu Karabükspor´un malıdır. Başkan Feridun Tankut ne derse o olur" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi