Televizyon dünyasının iki Zonguldaklı isminden Tuğba Dural transferi, Mustafa Hoş ise vedasıyla gündemde. Galatasaray´ın New York´taki gecesini sunması için gönderildiği ABD´de işten çıkartıldığı haberini alan CNN Türk Spikeri Tuğba Dural, NTV Spor ile anlaşmasının ardından program sunmaya başladı. Uzun Çarşı´nın sevilen esnafı Yusuf Dural´ın kızı olan Tuğba Dural´ın NTV´ye transferi ailesini ve hayranlarını sevindirdi.
Öte yandan Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner´in odasına baskın yapılması ve gözaltına alınması sırasında "Başsavcıya abluka" başlığını atan NTV´nin Haber Koordinatörü Mustafa Hoş NTV ile yollarını ayırdı.
Uzun yıllardır Zonguldak´ta görev yapan Mustafa Hoş İstanbul´a adım attıktan sonra pek çok televizyonda haber programlarında çalışmış ve son olarak NTV haber koordinatörlüğü görevine getirilmişti.
İki yıldır bu görevi yürüten Mustafa Hoş ayrılığını çalışma arkadaşlarına şöyle duyurdu: "Az zamanda ne çok şey yaşadık. Çok şey de başardık. Bazen sonuna geliyoruz. Bu da o sonlardan biri. Yol arkadaşlığınız için teşekkür ederim. Daha savaşacak çok yel değirmenleri var. Şimdi gitme vakti. HOŞ kalın.. " Mustafa Hoş´un yeni adresinin neresi olacağı ise merak ediliyor.
Editör: Pusula Gazetesi