4 Haziran tarihinde İstanbul Olimpiyat Stadyumunda Gençler Türkiye Şampiyonası yapıldı. Zonguldaklı Atletizm antrenörü Utku Duman'ın atletizm sporuna kazandırdığı ve geleceğin sprint atleti gözüyle bakılan Melike Malkoç şampiyona da ilimizi temsil etti.

İstanbul Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilen Gençler Türkiye Atletizm şampiyonasına katılan Zonguldaklı atlet Melike Malkoç Türkiye şampiyonu oldu.

Milli atlet Melike Malkoç, şampiyona da 11.93'le en iyi derecesini yaparak Türkiye Şampiyonu oldu. Sprint anlat Melike Malkoç, almış olduğu bu dereceyle başarılarına bir yenisini daha ekledi. Malkoç bu başarısıyla 24 Haziran tarihinde İstanbul Olimpiyat Stadyumunda yapılacak olan Gençler Balkan Şampiyonasında 100 metre de ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Gençler Balkan şampiyonasında da şampiyonluk hedefleyen Melike çalışmalarına sıkı çalışma temposuna devam edecek.

DOĞUKAN 3'NCÜ OLDU

Aynı müsabakada bir diğer sporcumuz Doğukan Kilcioğlu ise 110 metre engelde Türkiye üçüncüsü oldu.

UTKU DUMAN, MELİKEYİ KUTLADI

Melike Malkoç'un bugünlere gelmesinde büyük emeği olan antrenörü Utku Duman elde edilen şampiyonluğun ardından duygularını dile getirdi. Duman "Türkiye Şampiyonasında en iyi derecesini yaparak Türkiye şampiyonu olan sporcumu kutluyorum. Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil etti ve bizleri gururlandırdı. Balkan şampiyonasında da en iyi derecemizi yaparak şampiyonluk hedefliyoruz. Melike'ye güveniyorum. Bir diğer sporcumuz Doğukan ise Türkiye üçüncüsü oldu" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi