13:19 Çaycuma

Filyos Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Ünal, beldeye 1 milyon metreküp su tutabilen içme suyu barajı yapılacağını açıkladı.

13:00 Sakarya

SUBÜ Hendek MYO Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri, düzenlenen teknik gezi ile bir mobilya firmasının Düzce’de bulunan fabrikasını ziyaret etti.

12:51 Çaycuma

Çaycuma'da ışıklı kavşakta iki aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

12:49 Kozlu

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, 2024-2029 dönemi için hazırladığı projelerinin tanıtımını yapıyor.

12:35 Kocaeli

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde otomobilinden indiği esnada husumetlisinin tabancalı saldırısına uğrayan kişi ağır yaralandı. Polis, tabancayı olay yerinde bırakıp kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

12:34 Kocaeli

İzmit Belediyesi, her gün Anıtpark’ta mobil aşevi aracılığıyla iftar sofrası kuruyor.

12:26 Ülke Gündemi

Kadınlar ve erkekler biyolojik farklılıklara sahiptir. Bu biyolojik farklılık konu kilo alıp verme olduğunda erkeklerin lehine işler. Erkeklerin kadınlardan daha kolay kilo verdiği ve kadınların erkeklere göre kilo almaya daha yatkın oldukları göz ardı edilemez bir gerçektir. Peki neden? Uzman Diyetisyen Aslıhan Küçük Budak konu hakkında bilgiler verdi.

12:24 Kocaeli

Gebze’de zabıta ekipleri Ramazan ayında ilçe genelinde üretim yapan ekmek fırınlarını denetliyor.

12:13 Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Zonguldak Merkez ve Kilimli ’de inşaatı devam eden eğitim yatırımlarını yerinde ziyaret etti.

12:07 Zonguldak

Zonguldak İl Müftülüğü'nden dün emekli olan Nabi Ayyıldız, sosyal medyadan İl Müftüsü Aşır Durgun'a yönelik öfke dolu paylaşım yaptı.