TFF 2. lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor yeni sezonda şampiyonluk yolunda taraftarıyla bütünleşti. Bandırma deplasmanından 2-2'lik sonuçla 1 puanla dönen Zonguldakspor'da gözler Cumartesi günü oynanacak Şanlıurfaspor maçına çevrildi.

MAÇ BİLETLERİ GAZİPAŞA'DA SATIŞA ÇIKTI

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner Cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya büyük önem veriyor. Özellikle taraftarı tribüne çekerek stadı tıklım tıklım doldurmak isteyen Başkan Caner bir ilke imza atarak Zonguldakspor-Şanlıurfaspor maç biletlerini Gazipaşa Caddesi'nde Vergi Dairesi önünde satışa çıkardı.

CUMARTESİ TRİBÜNLER DOLACAK
Zonguldakspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanacak karşılaşma öncesinde taraftar da kenetlendi. Cumartesi günü oynanacak maçta Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nı doldurarak takıma destek vermeyi planlayan taraftarların biletleri Cuma gününe kadar tüketmesi bekleniyor.

CANER: ZONGULDAK'IN BİR SROR KENTİ OLDUĞUNU GÖSTERELİM"

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman "Ülkede yaşan ekonomik sıkıntılara rağmen puan almaya iyi maçlar çıkarmaya devam ediyoruz. Bunun devam etmesini istiyoruz. Yakaladığımız havanın bu atmosferin devam etmesini istediğimiz için Cumartesi oynanacak olan Şanlıurfaspor maç biletlerini cadde de satışa çıkardık. Amacımız Şanlıurfaspor maçı için iyi bir atmosfer oluşturmak. Herkesin maça gelmesini tribünleri doldurmasını ve maç öncesi takımımıza gelir etmeye çalışıyoruz. Halkımızdan maça gelmeseler bile maç bileti alarak takımlarına destek olmasını bekliyoruz. Biletini alanda maça gelerek tribün doldurmasını temenni ediyoruz. Zonguldak'ın ve Zonguldakspor'un gücünü göstereceğiz. Maç TRT Kürdi'den yayınlanacak. Herkese Zonguldak'ın bir spor kenti olduğunu gösterelim'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi