Zonguldakspor'un başarılı file bekçisi Sinan Ören, Kızılcahamam kampının en istekli ve başarılı isimlerinden birisi oldu. Cumartesi günü oynanan Hacettepe hazırlık maçında kaleyi koruyan ve güven veren Sinan Ören yeni sezonda en kötü ihtimalle play-off oynamak istediklerini söyledi.

"SON ETAP KAMP DAHA FARKLI OLACAK"

Kampı değerlendiren Sinan Ören ''Yeni sezon öncesindekampın ilk etabını Zonguldak'ta ikinci etabını da burada tamamladık. Burada biraz daha yüklemeler oldu. Şuanda istediklerimizi hemen hemen sahaya yansıtamıyoruz. Hava da sıcaktı. Hacettepe de biraz daha hazır. Bizden daha çok maç yaptıklarını sanıyorum. İyi oyuncuları var. Çünkü son etap kampı daha farklı olacaktır. Sonuçlara takılmıyoruz. Önemli olan maçta istediklerimizi yapmamız. Bu sezon hedeflediğimiz play off'u zorlamak istiyoruz. Kampları iyi değerlendirip, sezona iyi girmek istiyoruz" dedi.

"TRANSFERLERDEN VERİM ALABİLİRSEK DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Teknik heyetin raporu doğrultusunda takıma yeni katılan transferler için konuşan Sinan Ören takım içindeki arkadaşlığında önemine değindi. Sinan, "Arkadaşlığımızın iyi olması gerek. Katılan arkadaşlarımız öncelikle adam gibi adamlar. İyi de oyuncu olmaya çalışıyorlar. Katkı sağlamalarını bekliyoruz. Daha çok gol atmalarını bekliyoruz. İskelete çok önemli. Önümde oynayan arkadaşlar aynı arkadaşlar. Bizim içinde onların olması çok önemli. Onlar içinde benim olmam önemli. Bu uyum meselesi. Yeni katılan arkadaşlardan verim alabilirsek iyi olacağımızı düşünüyorum. Uyum sağlanması halinde iyi bir t akım olacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi