Uzun yıllar Zonguldak'ta görev yaptıktan sonra Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi olarak çalışan Arif Engin Gürses, bir Zonguldak ziyaretinde şunları söylemişti:

"Zonguldak hep kömürle anılan bir kent. Ama biz Gökgöl Mağarası, Harmankaya Şelaleleri ve diğer doğal güzellikleri göstermek için burayı seçtik. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda kampı, Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı Beldesindeki 100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü'nde yapıyoruz. Kamp eğitimine katılan yaklaşık 30 öğrencimiz, mağaraya hayran kaldı.

Bugün başlayan ve bir hafta devam edecek kamp süresince Karabük'ün Yenice ilçesinde Şeker Kanyonu'na gidecek, Esenlik denilen bölgede de oryantiring yarışmaları gerçekleştireceğiz. Devrek ilçesine bağlı Dirgine mevkisinde rafting yapacağız. Zonguldak'ın en iyi şekilde tanıtmak için elimden geleni yapacağız. "

Arif Engin Gürses, 23 Ağustos Çarşamba günü Acılık Hz. Ali Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Arif Engin Gürses¸ Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de yapmıştı.

Editör: Pusula Gazetesi