Zonguldakspor takım kaptanı Mert Caymaz Antalya kampındaki gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Mert "Antalya kampında 1 haftayı bitirdik. 2 hazırlık maçımız kaldı. Onları da bir sakatlık vermeden oynarız umarım. En iyi şekilde dönmek istiyoruz. Umarım yeni arkadaşımız için de bizim için de hayırlı olur. Takıma yeni katılan Hakan Yılmaz için İstanbulspor'da ki arkadaşlarımla görüştüm. Çok iyi oyuncu olduğunu söylediler. Referansları çok iyi. İnşallah uyum sağlar. Faydalı olabileceğini düşünüyorum" dedi.

"SAKATLAR İYİLEŞİYOR"

Mert Caymaz sakatlık geçiren arkadaşlarının durumunun iyiye gittiğini belirterek "Kamil idmanlara başladı. Onur yarın çıkacak. Kampta bu tür sakatlıklar oluyor. Çok büyütülecek sakatlıklar değil. Sakatlık olmasın" dedi.

"OKAN BİZİM İÇİN ÖNEMLİYDİ"

Takıma katılacak yeni transferlerle iyi duruma geleceklerini belirten Mert "Okan Eken bizim için çok önemliydi. Onun açığını kapatmamız gerekiyor. Biz üzerimize düşeni daha fazla yapmalıyız. Yeni oyuncular geldikten sonra daha iyi oluruz. Play-Off'u kovalayabileceğimiz kadar kovalayacağız. İnşallah bu sene hak ettiğimiz yerlere geliriz. Bu kadar yokluk içerisinde de hak ettiğimizi düşünüyorum. İkinci yarı bir seri yakalamamız gerek. İyi çalıştık. İnşallah Altay maçıyla da başlamak istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi