Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Amele Birliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanı Osman Balamir, birliğe ait araçla kaza yaptı.

Osman Balamir'in kullandığı araçta ciddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Şehir dışında, resmi görevde olmadığı bir sırada kaza yapan Osman Balamir'in yanındaki kişi ise merak konusu oldu.

Aracın tamiri sürerken, Amele Birliği Başkanı Osman Balamir'in geçici olarak, Doblo Marka bir aracı makam aracı olarak kullandığı öğrenildi.

2017 yılında Amele Birliği Başkanlığı görevine getirilen Osman Balamir, daha önce

Türkiye Taşkömürü Kurumu Armutçuk Müessese Müdürlüğü, Ereğli Demir Çelik Fabrikası Genel Müdür Danışmanlığı ve Kuzey İnşaat Madencilik Kalket Kırma Eleme şirketinde Teknik Danışmanlık görevlerinde bulunmuştu.

SON DAKİKA...

Amele Birliği Başkanı Osman Balamir, bir yerel gazeteye şu açıklamayı yaptı: "Devrek ve Yenice arasındaki barajın kot ölçümleri için beraberimde Amele Birliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Personel Müdür Cemal Çebi ve Harita Mühendisi ile birlikte bölgeye gidiyorduk. Gökgöl mağaralarını geçtikten 1. Km sonra önümüze köpekler çıktı, onları ezmemek adına direksiyonu kırdım karşı yönden gelen araçla çarpıştık. Aracımız kiralık bir araç sigorta aracımızı değiştirdi. Olay tamamıyla budur. 2 ay üzerinden geçmiş bir kazayı yeni olmuş gibi yansıtmak ve soru işaretleri uluşturmakta neyin nesi?"

Pusula soruyor?

Devrek ve Yenice arasındaki barajın kot ölçümü yaptırmak Amele Birliği'nin görevi midir?

Devrek ve Yenice arasındaki barajın kot ölçümü yaptırmak için Amele Birliği Yönetim Kurulu karar almış mıdır?

Araçta bulunduğu iddia edilen Harita Mühendisi kimdir?

Harita Mühendisine ödeme yapılmış mıdır?

Aracı şoför değil de siz neden kullanıyordunuz?

AÇIKLAMA BEKLİYORUZ...

Editör: Pusula Gazetesi